VitaePro – Halva priset på första paketet - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Erbjudande VitaePro kosttillskott

50% rabatt » Halva priset • Introduktionserbjudande • Ingen bindningstid

vitaepro-halva-priset-sommar2022

VitaePro – Halva priset på första paketet

VitaePro firar 20 år med goda nyheter för dina leder! Den nya formuleringen är mer ledbeskyddande och bättre för bindväven. Just nu får du även ett paket Collagen Duo som gåva…

Prova nya VitaePro idag

Nu kan du prova den NYA VitaePro till -50% rabatt under de första 6 veckorna.

• Nu med ny formulering för leder
• Ingredienser med dokumenterad effekt
• Endast 159 kr + 49 kr i porto (ordinarie pris 318 kr + porto)
• Levereras till brevlådan utan bindingstid eller uppsägningstid
• Du får bonuspoäng på alla leveranser
• Gåva på Köpet: Du får 1 förpackning Collagen Duo i din andra leverans.

Ta hand om dina muskler och leder med VitaePro – prova ett av Nordens mest sålda kosttillskott idag.

VitaePro är ett kosttillskott utvecklat för ett liv i rörelse. Det innehåller ingredienser som stöttar muskler, leder, hjärta, immunförsvar och energinivå.

Introduktionserbjudande

Just nu får du 50% rabatt på din första leverans! Du betalar endast 208 kr inklusive porto för första paketet (ordinarie pris 367 kr inkl. porto). Som en extra bonus får du även en gåva – Ett paket MultiPro – multivitaminer som följer med din andra försändelse.

Om VitaePro

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013 och är ett av de mest använda i Norden.

Kosttillskottet har förnyats och är nu ännu bättre för hjärtat och blodcirkulationen. Den nya ingrediensen är ett olivextrakt med polyfenoler, som spelar en stor roll i den sunda medelhavskosthållningen. Polyfenoler från olivolja är antioxidanter som skyddar blodfetter mot oxidativ stress, vilket är viktigt för god blodcirkulation*. Kombinationen av oliv- och omega 3-extrakt är bra för blodcirkulationen och skyddar hjärtat.

VitaePro kan bidra till en rad positiva egenskaper för dig och din kropp.

Leder
Nya VitaePro innehåller samma ingredienser som tidigare, men har berikats med växtextraktet Boswellia Serrata som hjälper till att hålla lederna bekväma.

Muskelfunktion
Kosttillskottet innehåller D-vitamin som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

Skyddar cellerna
VitaePro innehåller antioxidanterna selen, vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Minskar trötthet
VitaePro innehåller C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Immunsystem
VitaePro innehåller selen samt C- och D-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Hjärta och hjärna
Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar även till att bibehålla normal hjärnfunktion.***

VitaePro innehåller väldokumenterade ingredienser, med EU-godkända hälsopåståenden för flera funktioner i kroppen. VitaePro Plus fungerar utmärkt som ett komplement till kosten eftersom det innehåller en noga utvald och balanserad sammansättning av ingredienser.

Ingen bindningstid – leverans direkt hem!
VitaePro skickas direkt hem till dig – enkelt och bekvämt och helt utan bindnings- eller uppsägningstid.

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott* och det finns en anledning till det. Hela 9 av 10 kunder rekommenderar nämligen produkten till andra, drygt 80% av användarna märker en effekt på musklerna och hela 82% upplever att VitaePro hjälper dem att vara mer aktiva.**


* Svensk Egenvård, Egenvårdsmarknaden 2017, försäljningsstatistik.
** Kundundersökning 2017. VitaePro-kunder som varit aktiva i minst 6 månader. N=1141
*** Dokumenterad effekt på hjärtats normala funktion vid 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

VitaePro – Halva priset på första paketet är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du VitaePro – Halva priset på första paketet samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!