Ny hårväxt – Testa Provexin för 149 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Provexin erbjudande

Få ny hårväxt • Testa för halva priset • Fraktfritt

provexin-halva-priset

Ny hårväxt – Testa Provexin för 149 kr

Många som tappar hår kan få tillbaka det med produkten Provexin™A100HF. Nu kan du testa till reducerat pris – du betalar endast 149 kr för 4 veckors förbrukning.

Få ny hårväxt med Provexin

Det är väldigt vanligt att tappa hår och manligt ärftligt håravfall, Androgen Alopeci, är den vanligaste anledningen. Det är främst män som drabbas men även kvinnor kan få tunnare hår, ibland så tidigt som innan 30-årsåldern.

Provexin™A100HF är en patenterad svenskutvecklad produkt. Den har tagits fram för att personer som drabbats av håravfall till följd av androgen alopeci ska kunna få håret tillbaka. En studie med 110 patienter i åldrarna 18-60 år visade att hälften av de som fick Provexin™A100HF redan efter fyra veckor fått mer hår. En tredjedel av deltagarna i studien var kvinnor, resten var män.

Provexin™A100HF är en medicinteknisk produkt som:

• Reducerar håravfall orsakat av androgen alopeci
• Tar bort belägg och löser upp material som blockerar hårsäckarna
• Gör det lättare för näringsämnen för att nå ned i hårsäckarna
• Förbättrar förutsättningarna för hårväxt
• Verkar lokalt där du önskar hårväxt
• Har inga rapporterade biverkningar
• Är enkel att använda

Testa Provexin i dag!

Du får rabatterat pris på första leveransen. Du betalar endast 149 kr för en månads förbrukning, ordinarie pris är 298 kr – fraktfritt. Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du har 14 dagars full ångerrätt.

Ny hårväxt – Testa Provexin för 149 kr är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Ny hårväxt – Testa Provexin för 149 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!