404 - Sidan du söker existerar inte

Vi är ledsna,

Erbjudandet du söker gäller inte längre

- Nedan ser du våra senaste erbjudanden i stället...

amelia-3nr-129kr

Nu får du tre nummer av tidningen Amelia för endast 129 kr - fraktfritt
Läs mer »
intima-hostrea-2022

Nu när det sakta börjar krypa mot kallare dagar och mörkare nätter passar Intima på att erbjuda en stor höstrea. Du får upp till 60% rabatt på populära sexleksaker.
Läs mer »
d7-witches-brew

Just nu 20% rabatt på D7s populäraste produkt - Witches Brew Mugg. Passar både som present och för eget bruk.
Läs mer »
pc-tidningen-webbkamera

Just nu får du 3 nr av PC-tidningen samt en webbkamera med inbyggd LED-belysning och kameraskydd för endast 149 kr inklusive frakt.

PC-tidningen

PC-tidningen är en av Sveriges allra populäraste datortidningar. Med enkla steg för steg-anvisningar blir du en ännu bättre datoranvändare och får lära dig utnyttja pc:n maximalt. I Fråga Oss, tidningens frågelåda, hittar du mängder av goda råd och praktiska tips. Dessutom innehåller varje nummer ett stort antal produktnyheter om hårdvara, tillbehör och program. I varje nummer finns det alltid en testsektion med minst 20 nya ingående testade produkter. Du får snabbt en överblick över vilka bärbara pc, nätverkskameror, antivirusprogram, möss, skrivare och mycket annat, som motsvarar dina behov.

Erbjudande: Du får en webbkamera som gratis premie

Nu kan du förbättra videokvaliteten när du har distansmöten eller pratar med familj och vänner via Messenger, Skype, Meet eller andra populära videosamtalstjänster. Den här webbkameran har hög upplösning på 1 920 x 1 080 pixlar och inbyggt autofokus – så att du får knivskarp bild. Du kan antingen använda den till din stationära dator, som inte redan har en webbkamera, eller som en uppgradering av bildkvaliteten på din bärbara dator med inbyggd kamera. Till skillnad från praktiskt taget alla andra webbkameror på marknaden har den här kameran också en LED-ljusring som kan ställas in i tre olika ljusstyrkor. Funktionen innebär att bilden blir tydlig oavsett belysningen i rummet. Den har även ett smart skydd som du enkelt kan stänga när du är klar med videosamtalet, så att du kan vara säker på att ingen kan titta på dig när kameran inte används.

Mer om PC-tidningen

Datormagasinet PC-tidningen startade 1997 och ges ut av Bonnier Publications. Tidningen kommer i 19 utgåvor per år. PC-tidningens läsare består till den allra största delen av män mellan 40-70 år.
Läs mer »
militar-historia-vinkaraff

För dig med intresse för militären, krig och konflikter...Du får 3 nr av Militär Historia samt en Holmegaard Cabernet Vinkaraff för endast 99 kr inklusive frakt.
Läs mer »
prova-polarkrill-gratis

Vitamail Polarkrill ger dig högkoncentrerad omega-3 från en av naturens renaste källor. Nu kan du testa gratis i 30 dagar - du betalar endast för porto.
Läs mer »
testa-greatskin-halva-priset

Ung hud livet ut! GreatSkin är ett naturligt kosttillskott som hjälper din hud att se ung ut. Nu kan du testa i två månader för halva priset.
Läs mer »
4her-kosttillskott-halva-priset

4Her - Ett kosttillskott för kvinnor. Utvecklat för att ge ett bättre allmäntillstånd, energi, vitalitet och sexuell hälsa. Testa 4Her i 60 dagar för halva priset.
Läs mer »
T8 - Testosteron booster

Boosta din energi, sexlust och muskelstyrka med T8 Natural Testosterone Booster! Just nu får du 50% rabatt på första paketet.
Läs mer »
testa-prostacare-halva-priset

ProstaCare är ett populärt kosttillskott för att förebygga problem med prostatan. Nu kan du testa för halva priset.
Läs mer »
Sidan du letar efter finns inte