Testa Silk’n Lipo i 8 veckor - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa Silk’n Lipo i 8 veckor

weightworld-silknlipo-garanti

Testa Silk’n Lipo i 8 veckor

En portabel enhet för riktad borttagning av fettceller. Enkel att använda hemma. Testa i 8 veckor – 100% pengarna tillbaka garanti om du inte är nöjd!

Silk’n Lipo

Silk’n Lipo har tagits fram som en en enhet för riktad fettreducering med en design och utformaning som gör den enkel och säker att använda hemma. Den är baserad på samspelet mellan två teknologier – borttagning av oönskade fettceller samt för att forma musklerna som finns där under. Den återfinns på kliniker och salonger världen runt, och den kliniskt beprövade teknologin är exakt densamma och precis lika effektiv. Silk’n Lipo gör dock saker och ting en hel del enklare genom att placera den i en kompakt och icke-invasiv, portabel enhet. Den kan till och med användas på alla de vanliga områdena med oönskat fett, såsom på magen, överarmarna och låren. Och med den här behändiga enheten så kan du nu bearbeta alla de här områdena till en bråkdel av kostnaden, medans du lutar dig tillbaks och slappnar av på soffan!

Funktioner

• För områden som kosthållning och träning inte nödvändigtvis biter på
• Riktad fettbehandling med kliniskt beprövad LLLT-teknologi*
• Muskelstärkande med EMS-teknologi
• Formar och stärker de underliggande musklerna
• För mage, sida, rumpa lår och överarmar
• Säker, smärtfri och icke-invasiv
• Inga obehagliga bieffekter
• Bekväm och enkel att använda
• Uppladdningsbar enhet
• 2 års garanti inkluderat

Så fungerar den

Silk’n Lipo fungerar på det oönskade fettet på ett antal av de vanliga problemområdena. LLLT-teknologin riktar först in sig på de envisa fettcellerna, medans EMS sedan hjälper till med bortförseln av dem och att även stärka musklerna som ligger under. Detta kan göras på en rad olika kroppsdelar, inklusive magmusklerna, midjan, lår, rumpa och överarmar.

Prova silk’n i 8 veckor. Inte nöjd? få dina pengar tillbaka!

Om du inte är 100% nöjd är inte återförsäljaren WeightWorld nöjd. Det är därför de ger dig tillbaka pengarna om Silk’n Lipo inte uppfyller dina förväntningar. Du kan returnera Silk’n Lipo inom 8 veckor till WeightWorld för återbetalning. Inga frågor ställda!

Testa Silk’n Lipo i 8 veckor är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa Silk’n Lipo i 8 veckor samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!