Gör Det Själv + Kombilaser - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Gör Det Själv + Kombilaser

gor-det-sjalv-kombilaser

Gör Det Själv + Kombilaser

Nu får du två nummer av tidningen Gör Det Själv samt en Tech-Pro kombilaser för endast 79 kr.

Gör Det Själv

Gör Det Själv är tidningen för både nybörjare och hantverkare! Du får hjälp, vägledning och inspiration till alla praktiska sysslor som har med bostaden att göra – ute och inne. Gör Det Själv ger dig utförliga steg för steganvisningar och visar med bilder och illustrationer hur ditt projekt ska ta form från början till slut.

Tech-Pro Kombilaser med åtta funktioner

Kombilasern är ett litet verktyg som har ungefär samma storlek som en ihopfälld tumstock. Verktyget är oumbärligt vid upphängning och montering då det hjälper dig att få allting rakt – oavsett vad du ska sätta upp.

• Om du t.ex. ska hänga upp tavlor på två olika väggar så ser den horisontella laserstrålen till att ovankanterna kommer hänga i nivå med varandra.

• Om du ska sätta en infattning runt en dörr kan du styra den vertikala laserstrålen och vara helt säker på att infattningen kommer sitta helt vertikalt.

• Ska du kakla en vägg går det lekande lätt med krysslasern, eftersom du på samma tid får koll på både de vertikala och horisontella fogarna.

• Utöver laserfunktionerna sitter det även tre libeller i kombilasern; en lodrät, en vågrät och en 45 graders-libell. De är en stor hjälp till alla typer av monteringar.

• I kombilaserns ena ände gömmer det sig ett 2,5 meter måttband av stål. Måttbandet är lätt att dra ut och tack vare en kraftig fjäder åker det in igen när du är klar med det.

• I botten av kombilasern sitter en 15 cm lång stållinjal som du kan använda att skära efter.

• Kombilasern levereras med ett multijusterbart stativ som kan låsas fast i alla tänkbara vinklar.

• Det medföljer batterier, så kombilasern är klar att användas när du tar emot den. I lådan finns också en extra uppsättning batterier.

Porto tillkommer med 49 kr

Gör Det Själv + Kombilaser är postad i Böcker & Tidningar, Hus & Hem och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Gör Det Själv + Kombilaser samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!