Bleek of Sweden Tandblekning - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Bleek of Sweden Tandblekning

bleek-of-sweden-tandblekning

Bleek of Sweden Tandblekning

Vita tänder – snabbt och enkelt… utan biverkningar. Nu kan du köpa Bleek of Swedens mest populära tandblekningskit för endast 499 kr.


Bleek of Sweden ger dig fina vita tänder på ett säkert och enkelt sätt. Bleeks tandblekningsmetod bygger på en kombination av olika rengörande substanser och aktivt blekande sodium bikarbonat. Till skillnad från många andra tandblekningsmetoder som använder väte-peroxid är Bleek of Swedens aktiva substanser skonsamma mot tänderna och fria från biverkningar som ilningar och sveda i tandköttet.

Blekningseffekten kommer dels av att Bleek löser upp ytliga missfärgningar och dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin.

Bleeks mest populära produkt är deras Basic Tandbleknings Kit – Det kostar endast 499 kronor och då ingår peroxidfri tandblekningsgel som räcker till ca 10 behandlingar samt en formbar munskena som håller tandblekningsgelen på plats.

Bleek of Sweden Tandblekning är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Bleek of Sweden Tandblekning samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!