I Form + vinterlöpartights - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

I Form + vinterlöpartights

i-form-active-fit-vinterlopartights

I Form + vinterlöpartights

Tidningen I Form hjälper dig att optimera din träning med tips och goda råd. Nu får du 4 nr samt ett par Active Fit vinterlöpartights för endast 149 kr + porto.

Tidningen I Form

Oavsett hur du tränar hittar du massa inspiration och idéer i tidningen I FORM. Här kan du bland annat läsa om nya spännande motionsformer och hur du mår bättre genom att äta rätt.

I Form – Skandinaviens största kvinnomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

I Form skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning.

Din Premie: Vinterlöpartights från Active Fit

Testa tidningen I Form nu och få vinterlöpartights från Active Fit värda 650 kr som premie.

Med dessa varma och funktionella tights från Active Fit kan du känna löparglädje under hela vintern. Vinterlöpartightsen har en snygg passform, håller dig varm i alla väder och har reflexer så att du syns i mörkret.

• Varmt material som andas
• God kvalitet
• Hög midja, vilket gör att de inte glider ner
• Reflexer på alla sidorna
• Ficka med dragkedja baktill
• Dragkedja vid bensluten för extra ventilation
• Material: 88 % polyester och 12 % spandex
• Tvättas i 40 grader
• Storlekar: S, M, L och XL.

I Form i din smartphone/läsplatta

Som prenumerant får du även tillgång till tidningen I Form digitalt. Ladda hem appen Wype till din smartphone eller surfplatta så får du tillgång till de senaste 12 numren.

Mer om I Form

Tidningen I form startades 1987. De ges ut av Bonnier Publications och kommer i 18 utgåvor per år. I Forms läsare består till största delen av kvinnor mellan 35 och 55 år.

Porto tillkommer med 49,50 kr

I Form + vinterlöpartights är postad i Böcker & Tidningar, Sport & Träning och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du I Form + vinterlöpartights samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!