Halebop Kontantkort - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Halebop Kontantkort

halebop-kontantkort

Halebop Kontantkort

Halebop Kontantkort Fastpris från 99 kr! Ring, messa och surfa som hemma inom hela EU. Spar din oanvända surf. Få extra surf var 4:e gång du laddar…

På jakt efter kontantkort till din egen eller barnens telefon. Då kan Halebop vara ett vettigt alternativ. De erbjuder två olika varianter av kontantkort för att täcka ditt behov av mobiltelefoni.

Halebop Kontantkort Fastpris

Finns i fyra olika prisklasser från Mini som kostar 99 kr till Stor som kostar 369 kr per månad. I det billigaste alternativet ingår 50 st samtal, 500 mess och 2 GB surf att jämföra med de fria samtal och mess samt 30 GB surf på den stora varianten.

Med Halebop Kontantkort Fastpris kan du spara oanvänd surf till nästa månad.

Du kan maximalt spara lika mycket mobilsurf som ingår i din aktuella laddning per månad.

Halebop Go! Kontantkort

Sveriges kanske enklaste kontantkort. Här kan du ladda så mycket, eller så lite du vill… Du betalar 2 kr/samtal och 50 öre per mess och köper den surf du behöver separat.

Tre anledningar att välja Halebop kontantkort

• Ring, messa och surfa som hemma inom EU
• Din oanvända surf sparas
• Halebop använder Telias supersnabba nät

Extra Bonus: Fjärde gången gig!

Var 4:e gång du laddar ditt kontantkort för minst 99 kr bjussar Halebop på 1 GB surf oavsett hur du laddar.

Halebop Kontantkort är postad i Mobiltelefoni & Bredband och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Halebop Kontantkort samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!