Testa Wype gratis - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa Wype gratis

testa-wype-gratis

Testa Wype gratis

Med WYPE får du tillgång till de senaste tidningarna och magasinen från Bonniers digitalt. Nu kan du testa under en månad helt gratis!

Om Wype

• Obegränsat tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands
• Läs när och var du vill – online eller offline
• Tidningar till hela familjen på upp till 5 enheter
• Ingen bindningstid

Med WYPE har du fri tillgång till en digital buffé av tidskrifter, oavsett var du befinner dig. Med 48 populära titlar har Wype underhållning för historienördarna, sportentusiasterna, de äventyrslystna, hemmafixarna, de modeintresserade – och garanterat för dig också.

WYPE ger dig obegränsad tillgång till alla Bonniers tidskrifter – både på surfplattan, mobilen eller datorn.

Wype tidningar

Med ett abonnemang på Wype får du som sagt tillgång till 48 populära tidningar och magasin. Ett urval av dessa är Illustrerad Vetenskap, Världens Historia, Damernas värld, National Geographic, iForm, Styleby, Sköna hem och Lantliv.

Wype erbjudande

Just nu får du en månad gratisläsning – helt utan bindningstid.

Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden.

Testa Wype gratis är postad i Böcker & Tidningar och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa Wype gratis samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!