I FORM + Digital blodtrycksmätare - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

I FORM + Digital blodtrycksmätare

iform-blodtrycksmatare

I FORM + Digital blodtrycksmätare

Du får tre nummer av tidningen I Form samt en digital blodtrycksmätare för endast 99 kr.

I Form

I Form – Skandinaviens största kvinnomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

I Form skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning.

Digital blodtrycksmätare

Har du kontinuerlig koll på ditt blodtryck kan du upptäcka sjukdomar i tid. Med en egen digital blodtrycksmätare kan du enkelt kolla ditt blodtryck hemifrån, vilket spar dig en massa tid jämfört med att springa till vårdcentralen för att kolla sina värden.

Mätarens funktioner och egenskaper:

• Lätt att använda
• Ger exakta mätningar och uppfyller alla gällande standarder
• Visar ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna
• Fungerar för två användare, som båda kan följa sin historik
• Du får mer exakta mätningar i lugn och ro därhemma
• Du kan mäta så ofta du vill och hålla koll på blodtrycket över tid
• Drivs med 4 st. AA-batterier (medföljer inte)

Högt blodtryck är en folksjukdom som många är drabbade av utan att veta om det. Ett högt blodtrycks märks inte – det måste mätas. Med en egen blodtrycksmätare kan du kontinuerligt hålla koll på din och familjens hälsa och hinna reagera i tid. Högt blodtryck ökar risken för många olika sjukdomar, som exempelvis blodproppar och hjärnblödningar.

Testar du I Form nu får du även:

• Få en komplett guide till ett hälsosamt blodtryck
• 8 blodtrycksvänliga recept
• Hemmaträning som sänker blodtrycket

Porto tillkommer med 49,50 kr

I FORM + Digital blodtrycksmätare är postad i Böcker & Tidningar, Sport & Träning och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du I FORM + Digital blodtrycksmätare samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!