Bränn fett med Fenix - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Bränn fett med Fenix

fenix-brann-fett-effektivt

Bränn fett med Fenix

Bränn fett snabbt och effektivt med Fenix – En unik produkt med kaktusfikon och D3-vitamin som hjälper dig att komma i form. Testa nu – Du betalar endast för portot.

Fenix – En kropp du kan vara stolt över
Bränn fett med katusfikon!

Med hjälp av det nya i Sverige unika bantningspreparatet Fenix kan du snabbare komma i form. Fenix revolutionerande ingrediens är den näringsrika frukten kaktusfikon, som ökar kraftigt i popularitet ute i världen. Fenix innehåller även vitamin D3 som är ett utmärkt tillskott under årets mörkare tider.

Du behöver bara ta en kapsel om dagen och snart märker du hur kroppen börjar bränna fett. Med bantningspreparatet Fenix kan viktnedgången ske snabbt och lätt, utan större trubbel. Preparatet har en effekt som verkar dygnet runt, fett förbränns jämnt och effektivt under varje timme på dygnet.

Varför ska jag prova Fenix?

• Du är trött på produkter som inte fungerar och vill prova något som säkert hjälper, utan risk
• Du vill ha ett naturligt alternativ för effektiv viktminskning
• Du gillar inte idrott eller tung motion och vill magra utan ansträngning och stress
• Endast en kapsel i dagen räcker

Vem ska ta bantningspreparatet Fenix?

Enligt produktens distributör ska forksningsresultat påvisa att Fenix fungerar på både män och kvinnor och mest effektivt på de som vill minska sin vikt med 10 – 20 kilo. Målgruppen är framför allt de som tycker sig ha provat allt med uteblivna resultat.

Testa gratis

Just nu kan du testa att gå ner i vikt med Fenix kaktusfikon gratis – Du betalar endast 78 kr för porto och fraktkostnader.

Bränn fett med Fenix är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Bränn fett med Fenix samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!