Öka avkastningen – Investera med Brocc - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Öka avkastningen – Investera med Brocc

brocc-spara-investera

Öka avkastningen – Investera med Brocc

Öka avkastningen på ditt sparande med Brocc! Du får en hög avkastning till en låg risk…

Brocc investeringskonto

Hos Brocc kan privatpersoner och företag låna ut pengar direkt till andra svenska, kreditvärdiga privatpersoner, utan dyra mellanhänder. Brocc tar hand om all administrering och den som investerar får möjlighet till en stabil och hög avkastning på sina sparpengar.*

Den som vill investera registrerar ett konto på mindre än 2 minuter och kan göra sin insättning via Swish eller en banköverföring. Pengarna lånas sedan ut till många olika kreditvärdiga svenska låntagare för en god riskspridning. Lånen är annuitetslåns, så varje månad får investeraren tillbaka amortering och ränta, som man kan välja att ta ut eller återinvestera för ränta-på-ränta-effekt.

Att vara en investerare hos Brocc betyder

• Hög avkastning (+ 8,3 % 2017)**
• Låg risk*
• Pengar tillbaka varje månad
• Resultatbaserad avgift

Hur funkar det

Brocc gör en grundlig kreditbedömning av varje låntagare och ansökan beviljas endast till kreditvärdiga personer med god återbetalningsförmåga. Du lånar alltid ut till flera personer, minst 40 stycken men oftast många fler. Minst 250 kronor och max 2,5 % av ditt kapital lånas ut till en och samma person.

Alla lån är så kallade annuitetslån med fast ränta.

*Investeringar innebär alltid en risk. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning

**Siffran avser den genomsnittliga nettoräntan efter avgifter och kreditförluster uppmätt i december 2017. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning.

Öka avkastningen – Investera med Brocc är postad i Övriga Erbjudanden och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Öka avkastningen – Investera med Brocc samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!