Få ett bra pris på solceller - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Jämför priser på solceller

Få offerter från flera solcellsleverantörer - Gratis och utan förpliktelser

tjanstetorget-solceller

Få ett bra pris på solceller

Få ett superskarpt pris på solceller. Fyll i ett enkelt formulär och få offerter från flera företag – gratis, utan förpliktelser.

Få ett bra pris på solceller via tjänstetorget

1. Beskriv din bostad
2. Få erbjudanden från flera solcellsföretag
3. Välj det bästa erbjudandet.

Hos tjänstetorget har du möjlighet att jämföra offerter från flera solcellsleverantörer. Att fylla i det enkla formuläret tar inte mer än två minuter av din tid.

När du får ett erbjudande på solceller genom TjänsteTorget så vet de olika leverantörerna att de konkurrerar om att ‘vinna dig’ som kund. Därför kan du lita på att få deras bästa priser när de erbjuder dig deras prisförslag på solceller.

Tjänsten är gratis och erbjudandena är inte bindande – så passa på att jämföra priser på din sollcellsinstallation idag.

Få ett bra pris på solceller är postad i Hus & Hem och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Få ett bra pris på solceller samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!