Illustrerad Vetenskap + Väderstation - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Illustrerad Vetenskap + Väderstation

illustrerad-vetenskap-tradlos-vaderstation

Illustrerad Vetenskap + Väderstation

Testa Illustrerad Vetenskap nu – För endast 138 kr inklusive frakt får du två nummer av tidningen samt en trådlös väderstation med regnmätare som premie.

Testa en prenumeration på Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är tidningen som ger dig värdefull kunskap inom vetenskapens alla grenar. Du får mer än 160 sidor spännande läsning. Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bågnar av tankeväckande fakta, nya artikeltyper och roliga quiz.

Erbjudande: Få en Trådlös väderstation som premie

Prova en prenumeration av tidningen Illustrerad Vetenskap nu och få en trådlös väderstation värd 599 kr som premie.

Med denna intelligenta trådlösa väderstation med regnmätare får du snabbt den viktigaste informationen om vädret.

Väderstationen har följande funktioner:

• temperatur – mäter både inomhus och utomhus
• väderprognos – med fem nivåer
• luftfuktighet – håller koll på ditt inomhusklimat
• regnmätare – följer nederbörden den senaste timmen, dygnet eller veckan
• display – visar tid, datum, veckodag och fungerar som väckarklocka.

Den sladdlösa väderstationen är enkel att installera och den smarta designen gör att den kan placeras precis där du vill ha den.

Läs Illustrerad Vetenskap digitalt i WYPE

Som prenumerant av papperstidningen får du tillgång till appen WYPE.

Få de 12 senaste numren av Illustrerad Vetenskap digitalt i Wype-appen. Avnjut tidskrifterna på din mobil, surfplatta och dator. Med Wype har du dem alltid till hands.

• LÄS de 12 senaste numren av tidskriften.
• DELA med hela familjen på upp till 5 enheter.
• SPARA innehållet och läs det offline.

Illustrerad Vetenskap + Väderstation är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Illustrerad Vetenskap + Väderstation samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!