Mobilt bredband – Halva priset - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Mobilt bredband – Halva priset

hallon-bredband-halvapriset

Mobilt bredband – Halva priset

Koppla upp och koppla av! Just nu får du 50% rabatt på mobilt bredband hos Hallon. Prisexempel: 100 GB för bara 124 kr/mån i 2 mån.

Mobilt Bredband – till surfplattan, bilen, stugan eller båten…

• Ingen bindningstid
• Ändra surfmängd när du vill
• SIM-kort hem i brevlådan
• Spara 200 GB oanvänd surf

Säg hej till mobilt bredband som det ska vara. Snabbt, billigt och enkelt. Med ett mobilt bredbandsabonnemang från Hallon har du ingen bindningstid, alltid fast pris och du får spara upp till 200 GB av den den oanvända surfen.

Att komma igång med ditt bredband är enkelt – Du sätter bara in simkortet du får hemskickat i en iPad, router, mini-router eller ett usb-modem. Sedan är du redo att surfa.

Kampanj – Halva priset på alla abonnemang

Abonnemanget finns i fyra olika storlekar beroende på om du surfar mycket eller lite

5 GB surf / månad
Betala bara 44 kr i månaden i två månader, därefter betalar du ordinarie pris 89 kr/månad.

20 GB surf / månad
Betala bara 74 kr i månaden i två månader, därefter betalar du ordinarie pris 149 kr/månad.

100 GB surf / månad
Betala bara 124 kr i månaden i två månader, därefter betalar du ordinarie pris 249 kr/månad.

200 GB surf / månad
Betala bara 149 kr i månaden i två månader, därefter betalar du ordinarie pris 299 kr/månad.

Hallon erbjuder mobilabonnemang utan bindningstid. De tycker det ska vara enkelt att ringa, messa och surfa. Som kund hos Hallon kan du enkelt byta både abonnemangsform och operatör, dessutom slipper du krångliga fakturor. Att Hallon erbjuder riktigt bra priser gör väl knappast saken sämre.

Mobilt bredband – Halva priset är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Mobilt bredband – Halva priset samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!