Yummi – 10% rabatt på hårvård - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Yummi – 10% rabatt på hårvård

yummi-haircare

Yummi – 10% rabatt på hårvård

Yummi Haircare är ett av Danmarks ledande hårvårdsvaumärken – Nu har de öppnat sin Svenska sajt. Använd koden YUMADV10 så får du 10% rabatt.

Yummi Haircare – Nu i Sverige

Yummi Haircare är ett Danskt varumärke som specialiserat sig på hårvårdsprodukter. Hemma i Danmark har de mängder av nöjda kunder och ett Trustpilot score på 4,7 poäng av 5 möjliga.

Yummi Haircare är ett familjeägt företag. De drev tidigare en webshop som som sålde andras produkter och varumärken, men var sällan nöjda med dem så de beslutade sig helt enkelt för att starta ett eget varumärke – med produkter de kan stå bakom och där de har kontroll över hela produktionen.

Yummi Haircare Produkter

Serien Grow and Glow – schampo, balsam, hair mask, hair serum, conditioner / balm • Serien Twirl and Curl – Saltvattenspray, Styling cream • Yummi Gummi hårvitaminer, Intensiv Repair and Growth Hair Mask, Smooth and Shine Anti-Frizz Hair Elixir, Repair and Shine Hair Serum, Intensive Repair and Growth Hårmask Set

Yummi Haircare Rabattkod

Använd koden YUMADV10 i kassan så får du 10% rabatt på ett köp.

Yummi – 10% rabatt på hårvård är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Yummi – 10% rabatt på hårvård samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!