Köp en begagnad Smartphone - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Köp en begagnad Smartphone

phonetrade

Köp en begagnad Smartphone

Hos Phonetrade kan du köpa en begagnade iPhone, iPad och Apple watch. De har snabba leveranser och lämnar 3 års garanti.

Phonetrade – Begagnade telefoner och surfplattor med garanti

Phonetrade erbjuder begagnade – noggrant testade och servade – smartphones och surfplattor. De handlar i första hand med iPhones, iPads och andra Appleprodukter så som Apple Watch och Macbook. Utöver det finns ett mindre sortiment av Samsungtelefoner och en del accessoarer.

Sälj din gamla iPhone till Phonetrade

Nu kan du få pengar för din begagnade iPhone eller surfplatta. Det är enkelt och säkert. Phonetrade rengör och återställer enheterna så att du inte behöver oroa dig för att din data hamnar i fel händer. Du kan välja att få pengarna överförda till ditt konto eller få 200 SEK ovanpå priset om du väljer en kupong för ett nytt köp eller reparation på Phonetrade. Du kan sälja din enhet online eller besöka någon av Phonetrades butiker där de enkelt kan bedöma din produkts skick och ge dig en kostnadsfri offert.

Köp en begagnad Smartphone är postad i Mobiltelefoni & Bredband och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Köp en begagnad Smartphone samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!