BookBeat – Testa 30 dagar gratis - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

BookBeat – Testa 30 dagar gratis

testa-bookbeat-gratis

BookBeat – Testa 30 dagar gratis

Njut av en spännande bok – BookBeat ger dig tillgång till över femhundratusen e-böcker och ljudböcker – direkt i mobilen! Nu kan du testa BookBeat gratis i 1 månad.

BookBeat – Lyssning för hela familjen!

• Över 500 000 böcker för alla smaker
• Ingen bindningstid – du kan avsluta din prenumeration när det passar dig.
• 30 dagars gratis testperiod

Om BookBeat

Vill du ha möjlighet till att njuta av din favoritbok när du vill, och var du vill? Med hjälp av BookBeat kan du lyssna på de senaste böckerna på stranden, i trädgården, på tåget eller där det passar dig.

Oavsett om du vill fördjupa dig i spännande deckare, få inspiration från biografier, eller älskar att lära dig mer om historia, så har BookBeat någonting för dig. Hos BookBeat finner du över tvåhundratusen böcker för alla smaker. Här hittar du både de senaste böckerna och gamla klassiker.

BookBeat har med ett av Europas ledande förlagshus Bonnier Books i ryggen som syfte att skapa marknadens bästa tjänst för digitala böcker.

BookBeat Abonnemang

BookBeat Basic 99 kr/mån – ger 20h per månad.
BookBeat Premium 149 kr/mån – ger 100h per månad.

Med BookBeats familjekonto kan upp till fem familjemedlemmar ansluta sig till ett abonnemang. För varje profil du lägger till betalar du endast 49 kr extra per månad.

BookBeat Erbjudande

Just nu kan du testa BookBeat helt gratis i 1 månad – du kan avsluta din prenumeration när du vill.

BookBeat – Testa 30 dagar gratis är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du BookBeat – Testa 30 dagar gratis samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!