4Her – För en kropp i balans - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

4Her – För en kropp i balans

4her-kosttillskott-halva-priset

4Her – För en kropp i balans

4Her – Ett kosttillskott för kvinnor. Utvecklat för att ge ett bättre allmäntillstånd, energi, vitalitet och sexuell hälsa. Testa 4Her i 60 dagar för halva priset.

4Her – För en kropp i balans

• Reglerar din hormonella aktivitet.
• Stärker kroppen och ger mer energi.
• Lugnande effekt. För koncentration och koordination.
• Stimulerar fruktbarhet och fysisk prestation.
• Nyttiga aktiva ingredienser för lust och sexuella organ.

Kosttillskottet 4Her innehåller fyra viktiga näringsämnen som har god effekt på kvinnors hälsa.

DAMIANA
Bidrar till att upprätthålla goda sexuella relationer, och till god sexuell lust. Damiana bidrar även till optimal mental och kognitiv aktivitet.

TIGERNÖT
Har en lugnande effekt på nervsystemet, bidrar till att upprätthålla järninnehållet i blodet, och till att främja sexuell lust.

GINSENG
Bidrar till att främja vitalitet och vakenhet. Ginseng bidrar även till att stärka människokroppen, tillförseln av brist på energi och positiv livskraft.

MACA
Källa till fytoöstrogen (hormonellt system), stöttar fysisk och mental prestation, stimulerar sexuell lust och har en gynnsam effekt på fertiliteten.

4Her erbjudande – Halva priset

Just nu kan du testa 4Her i två månader med 50% rabatt – Du betalar endast 174 kr för 60 dagars förbrukning.

Beställ nu. Produkten dyker upp i din brevlåda ca 5-7 dagar efter din beställning.

4Her – För en kropp i balans är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 4Her – För en kropp i balans samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!