Testa GreatSkin för halva priset - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa GreatSkin för halva priset

testa-greatskin-halva-priset

Testa GreatSkin för halva priset

Ung hud livet ut! GreatSkin är ett naturligt kosttillskott som hjälper din hud att se ung ut. Nu kan du testa i två månader för halva priset.

GreatSkin

• Fuktar huden
• Kollagen
• Naturligt

GreatSkin är ett kosttillskott med hälsosamma och naturliga näringsämnen för din hud! Tillskottet består av unika aktiva ingredienser för optimal effekt.

Hyaluronsyra
Studier visar att 120 mg hyaluronsyra dagligen hjälper till att binda vatten till kollagen så att huden verkar fylligare och mer återfuktad

Kollagen
Utgör omkring 75% av din hud och ser till att ge den elasticitet och förhindra synliga rynkor. Från 25 års ålder minskar kollagennivån i huden

Riboflavin (B2)
Hjälper till med att upprätthålla en normal hud

Biotin (B7)
Hjälper till med att upprätthålla en normal hud och hår

C-Vitamin
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för hudens normala funktion

GreatSkin erbjudande

Just nu kan du testa två månaders förbrukning av GreatSkin för halva priset. Du betalar endast 174 kr. Ordinarie pris är 348 kr.

Testa GreatSkin för halva priset är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa GreatSkin för halva priset samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!