Scandinavian Living + Hammershøi-kanna - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Scandinavian Living + Hammershøi-kanna

scandinavian-living-hammershoi-kanna

Scandinavian Living + Hammershøi-kanna

Erbjudande från Scandinavian Living – Testa 3 nummer för endast 198 kr inklusive frakt och få en Hammershøi-kanna från Kähler som premie.

Testa en prenumeration på tidningen Scandinavian Living

Tidningen Scandinavian Living by Bo Bedre fokuserar på design, inredning och arkitektur. Tidningen representerar allt det som Skandinavien är känt för – kvalitet, hållbarhet, estetik och hantverk. Scandinavian Living tar dig med till spännande och inspirerande hem, ger dig shoppingtips och inredningsinspiration.

Erbjudande: Du får en Kähler Hammershøi-kanna som premie

Den eleganta kannan från Hammershøi-serien är utformad i samma underbara design som resten av Hammershøi-serien med de ikoniska räfflorna och det mjuka formspråket.

Serveringskannan kan användas till allt från vatten, saft och andra kalla drycker på varma sommarkvällar, men du kan även använda den till varm choklad eller goda varma soppor när kylan tränger sig på.

Här får du en kanna i vitt porslin som rymmer 1,25 liter

Designad av Hans-Christian Bauer

Porslinets räfflade mönster är en klassisk Hammershøi-design och du kan enkelt kombinera kannan med andra produkter från Kähler Hammershøi eller andra produkter

Wype – Läs Scandinavian Living digitalt

Prenumererar du på papperstidningen Scandinavian Living får du tillgång till WYPE-appen. I denna kan du läsa de 12 senaste numren av Scandinavian Living digitalt. Appen funkar på mobil, surfplatta och dator. Med Wype har du alltid dina tidskrifter till hands.

• LÄS de 12 senaste numren av tidskriften.
• DELA med hela familjen på upp till 5 enheter.
• SPARA innehållet och läs det offline.

Scandinavian Living + Hammershøi-kanna är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Scandinavian Living + Hammershøi-kanna samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!