Mama + Väggdekoration - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Mama + Väggdekoration

mama-vaggdekoration-barnrum

Mama + Väggdekoration

Ett erbjudande mest för mammor! Testa 4 nr av tidningen Mama för endast 159 kr så får du en väggdekoration till barnrummet som premie.

Testa en prenumeration på tidningen Mama

Mama är en tidning som återspeglar och inspirerar mammornas vardag med hjälp av att dela med sig av andra mammors erfarenheter. Här kan du läsa om allt från glamour och högklackat, till bullbak och dagishämtningar. Med Mama kan du få en avkopplande stund för sig själv med en tidning fullspäckad av bland annat mode, skönhet, relationer, mat och resor.

Mama är en tidning för mammor som ser möjligheterna i familjelivet – både i upp- och nerförsbacke. Tidningen speglar hela mammatillvaron med en mix av det viktiga, svåra, roliga och stora som det innebär att få barn.

Erbjudande: Du få en väggdekoration till barnrummet som premie

Handmålad porslinsballong från svenska varumärket Mini By On. Väggdekorationen uppskattas av både stora och små men allra sötast blir den nog som en fantasifull inredning i ett barnrum. Höjd: 23 cm, Ø: 17 cm. Välj mellan färgerna dusty red eller white. Värde 249 kr.

ARCY – Läs dina favorittidningar digitalt.

Prenumererar du på papperstidningen Mama får du tillgång till ARCY.

I Bonniers magasinapp ARCY kan du läsa över 70 av Sveriges mest älskade magasin och nyhetstidningar. Du får obegränsad läsning av alla de senaste utgåvorna. Du får dessutom tillgång till ett stort arkiv av tidigare utgåvor. De digitala tidningarna kan du läsa online eller ladda ner för att läsa offline.

Mer om tidningen Mama

Tidningen Mama startade 2003 och ges ut av Bonnier Magazines & Brands. Tidningen kommer i åtta utgåvor per år. En Mama prenumeration uppskattas mest av kvinnor mellan 25 och 44 år.

Porto tillkommer med 59 kr

Mama + Väggdekoration är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Mama + Väggdekoration samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!