I Form + Badrumsvåg - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

I Form + Badrumsvåg

I-form-badrumsvag-kroppsanalys

I Form + Badrumsvåg

Just nu får du 4 nummer av I FORM samt en badrumsvåg med kroppsanalys för endast 199 kr – inklusive frakt.

Tidningen I Form

I FORM – Skandinaviens största kvinnomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och nå dina personliga mål.

I FORM skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning.

I varje nummer av tidningen Form får du…

• Inspiration till en sund livsstil på ett överskådligt och motiverande sätt
• Guider till hur du kan komma i form (igen) på rekordtid
• Inspiration till enkla och goda rätter i en stressig vardag
• Tips och tricks för hur du skapar bättre balans i vardagen och hittar ett lugn

Din premie: Badrumsvåg med kroppsanalys från Nordic

Med en digital badrumsvåg kan du inte bara mäta din vikt, utan också en rad andra parametrar som ger en fingervisning om din hälsa. Det kan hjälpa till att hålla motivationen uppe när du regelbundet kan följa din utveckling i den tillhörande appen:

• Mätning av vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska
• Beräkning av BMI
• Automatisk överföring av data till din telefon eller surfplatta

Badrumsvågen har en diskret och stilren design med en ovansida av vitt glas.

Bonuspremie: “Lätt och läckert – 30 recept”

När du beställer får du ett recepthäfte på mejl, med inspiration till nyttiga middagar. Alla recept innehåller under 600 kcal och är lätta att tillaga.

Wype – Läs I FORM digitalt

• LÄS de 12 senaste numren av tidskriften.
• DELA med hela familjen på upp till 5 enheter.
• SPARA innehållet och läs det offline.

Med din prenumeration ingår även Wype-appen. I denna kan du läsa de 12 senaste numren av I FORM digitalt. Appen funkar på mobil, surfplatta och dator. Med Wype har du alltid dina tidskrifter till hands.

I Form + Badrumsvåg är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du I Form + Badrumsvåg samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!