ManyPets – Hund- och kattförsäkring - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

ManyPets – Hund- och kattförsäkring

manypets-katt-och-hundforsakring

ManyPets – Hund- och kattförsäkring

ManyPets erbjuder husdjursförsäkring med fast självrisk från 0 kr. Samlar du dina hundar och katter i samma försäkring får du 15% rabatt varje år.

Om ManyPets

ManyPets är en brittisk försäkringsutmanare som lanserades i Sverige 2019 för att göra djurförsäkring bättre, för alla. De erbjuder marknadsledande försäkringar för hund och katt som är utformade utifrån kundernas feedback, önskemål och behov. På så vis har de skapat en ny typ av djurförsäkring som är bättre anpassad efter dagens hund- och kattägare och deras livsstil.

Fördelar med en försäkring hos ManyPets

HÖG VETERINÄRVÅRDSERSÄTTNING
Premium ersätter veterinärvårdskostnader upp till 140 000 kr per år vilket är högst på marknaden. Veterinärvårdsbeloppet gäller dessutom hela livet ut utan sänkning.

FAST SJÄLVRISK FRÅN 0 KRONOR
Välj bort den fasta självrisken helt och hållet om ditt djur är under 9 år. Den fasta självrisken betalas dessutom endast en gång per försäkringsår vilket innebär färre utgifter för dig som djurägare.

LIKA VILLKOR FÖR ALLA RASER
Hos oss är alla hundar och katter välkomna, oavsett ras eller ålder. Vi har inga undantag eller begränsningar för specifika raser.

TYDLIGA FÖRSÄKRINGSVILLKOR
Det ska vara lätt att välja rätt djurförsäkring. Vi har tagit bort allt finstilt och krångligt försäkringsspråk från våra villkor för att göra dem enklare att både läsa, använda och förstå.

TILLÄGG FÖR TIDIGARE BESVÄR
Slipp oron för återkommande tidigare besvär. Med vårt unika tillägg för tidigare besvär får du skydd för skador och sjukdomar som behandlats senast tre månader innan försäkringen startat.

Hundar och katter i en försäkring

Just nu får du 15% rabatt varje år om du samlar dina katter och hundar i en försäkring.

ManyPets – Hund- och kattförsäkring är postad i Övriga Erbjudanden och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du ManyPets – Hund- och kattförsäkring samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!