Illustrerad Vetenskap + Knivset - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Illustrerad Vetenskap + Knivset

illustrerad-vetenskap-elementum-knivset

Illustrerad Vetenskap + Knivset

Just nu får du två nummer av Illustrerad Vetenskap samt ett Elementum knivset i titan för endast 89 inklusive porto.

Vetenskapsmagasinet Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är tidningen som ger dig värdefull kunskap inom vetenskapens alla grenar. Du får mer än 160 sidor spännande läsning. Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bågnar av tankeväckande fakta, nya artikeltyper och roliga quiz.

Premie: Elementum knivset i titan

Prova en prenumeration av tidningen Illustrerad Vetenskap nu och få ett elegant knivset värt 699 kr som premie.

• Eleganta knivar i mattsvart titan.
• Santoku-knivar på 30 cm respekive 26 cm
• Perfekt till kött, fisk och grönsaker

Skäm bort ditt kök med ett snyggt knivset för många timmars matlagning. Du får två Santoku-knivar på 30 och 26 cm. Knivarna passar perfekt till kött, fisk och grönsaker.

Båda knivbladen är belagda med en kraftfull titanbeläggning som gör att knivarna skär enkelt och exakt.

Titan i kombination med det mörka träskaftetger knivarna ett elegant, mattsvart utseende.

WYPE

Få de 12 senaste numren av Illustrerad Vetenskap digitalt i Wype-appen. Avnjut tidskrifterna på din mobil, surfplatta och dator. Med Wype har du dem alltid till hands.

• LÄS de 12 senaste numren av tidskriften.
• DELA med hela familjen på upp till 5 enheter.
• SPARA innehållet och läs det offline.

Illustrerad Vetenskaps app

Illustrerad vetenskaps app ingår i din prenumeration.

Håll dig uppdaterad varje dag med spännande nyheter och de senaste genombrotten från vetenskapens värld. Du får fakta du kan lita på – berättade och förklarade på ett begripligt sätt.

• LÄS över 3 000 djupgående artiklar
• LYSSNA på många av våra artiklar
• UPPTÄCK exklusivt extramaterial som videor och animationer.

Illustrerad Vetenskap + Knivset är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Illustrerad Vetenskap + Knivset samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!