Hallon Företag – 6 GB för 99 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Hallon Företag – 6 GB för 99 kr

hallon-foretag-6gb99kr

Hallon Företag – 6 GB för 99 kr

Extra billig jobbsurf med Hallons företagsabonnemang! Just nu betalar du bara 99 kr/mån i tre månader för 6 GB surf. Du får dessutom 25 GB extra surf. Spar oanvänd surf.

Hallon – Billiga företagsabonnemang utan bindningstid

Lika enkelt och billigt som vanligt, nu anpassat för småföretagare och entreprenörer. Med hallons företagsabonnemang slipper du allt onödigt krångel som bindningstider, uppsägningstider och rörliga priser. Väljer du hallon till ditt företag slipper du betala för fysiska butiker och personliga tekniker. hallon har satsat på digitala tjänster där ni enkelt kan beställa och hantera era abonnemang. Du får även tillgång till personlig företagskundservice via chatt och mejl.

Hallon erbjuder fyra olika företagsabonnemang, där mängden surf är skillnaden.

• 6 GB endast 99 kr/mån
• 25 GB endast 149 kr/mån
• 50 GB endast 199 kr/mån
• 100 GB endast 249 kr/mån

Just nu får nya kunder 25 GB i välkomstsurf.

Spara Surf

Hos hallon kan du spara upp till 100 GB oförbrukad surf och använda när du behöver den.

Behåll ditt gamla nummer

Flyttar du över ditt abonnemang från någon annan teleoperatör till Hallon får du självklart behålla ditt gamla nummer.

Ingen bindningstid

Hos Hallon finns varken bindningstid eller uppsägningstid.

Välj mellan kort- och fakturabetalning

Du väljer själv huruvida du vill betala med kort eller mot faktura.

100% nöjdhetsgaranti

Vi värnar om nöjda kunder. Vill du lämna oss får du därför pengarna tillbaka för senaste månadens fasta avgifter om du inte skulle känna dig helt hundra med ditt abonnemang.

Hallon Företag – 6 GB för 99 kr är postad i Mobiltelefoni & Bredband och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Hallon Företag – 6 GB för 99 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!