Lumen Daylight – Sale 2021 - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Lumen Daylight – Sale 2021

lumendaylight-banner

Lumen Daylight – Sale 2021

Grymma deals på lampor och extraljus till bil och maskin… Just nu kan du spara upp till 60% hos Lumen Daylight.

Om Lumen Daylight

Sedan 2004 har Lumen Daylight hjälpt till att lysa upp hela Skandinavien. Deras specialitet är ljus, lampor och extraljus till bilar, fordon och maskiner. Produkterna kommer från kända varumärken och är anpassade för att klara av det skandinaviska klimatet.

Lumen Daylight erbjuder ett brett sortiment med bland annat LED, Xenon och halogenlampor. Personalen har hög produktkunskap och hjälper gärna till före, under och efter ditt köp.

Rigid, Redtronic, Lazer, KC Hilites, Lumen, Hella, Philis, Osram, Slim, Nitecore och Truck-lite är alla exempel på varumärken du kan handla hos Lumen Daylight.

Lumen Daylight Erbjudande

Under hela september 2021 kan du fynda på lumendaylight.se – Här hittar du mängder av grymma deals på extraljus, lampor och belysning till bland annat bilar, båtar och motorcyklar.

Lumen Daylight – Sale 2021 är postad i Övriga Erbjudanden och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Lumen Daylight – Sale 2021 samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!