I Form Digital – 2 veckor gratis - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

I Form Digital – 2 veckor gratis

i-form-digital-2 veckor-gratis

I Form Digital – 2 veckor gratis

Nordens största träningstidning för kvinnor! Just nu kan du få gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum.

Med tillgång till I FORMs nya webb får du kunskap och verktyg som stärker din motivation och gör det lättare att leva sunt året runt

FÅ INSPIRATION TILL KOST OCH TRÄNING
På iform.se kan du ta del av videoträning, menyer och recept – Här får du allt samlat på ett och samma ställe.

TRÄNA ONLINE
Spela upp träningsvideor på din telefon ute i det fria eller hemma på din tv. Skräddarsy ditt träningsprogram utifrån din nivå och den tid du vill träna. Med I FORM har du alltid en träningskompis i handen

RECEPT – BÖRJA MED DINA NYA NYTTIGA KOSTVANOR IDAG
Du får tillgång till 1000+ nyttiga recept och favoriträtter i kalorisnåla versioner. Barje vecka får du ett mejl med en ny nyttig meny.

I Form – Gör det lätt att leva sunt

Testa ett abonnemang på I Form Digitalt nu – Du får:

• Fri tillgång till allt innehåll på iform.se
• I FORMs nya webb med videoträning, menyer och recept
• De senaste 12 magasinen digitalt på din smartphone i appen Wype
• Tillgång till förmånsshoppen MoreShop och rabatter på upp till 80 % på träningskläder och utrustning

Ingen bindingstid. Du kan när som helst säga upp din prenumeration. Efter erbjudandet betalar du 79 kr. per månad.

I Form Digital – 2 veckor gratis är postad i Böcker & Tidningar, Sport & Träning och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du I Form Digital – 2 veckor gratis samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!