Hembakat + Mon Amie Muggar - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Hembakat + Mon Amie Muggar

hembakat-mon-amie-muggar

Hembakat + Mon Amie Muggar

Tidningen är perfekt för dig som älskar att baka… Nu får du fyra nummer av Hembakat samt två muggar i serien Mon Amie från Rörstrand för endast 179 kr.

Tidningen Hembakat

Hembakat är baktidningen som fullständigt exploderat i popularitet sedan den först utgåvan släpptes på marknaden 2012. Precis när du hunnit testa på alla fantastiska recept landar ett nytt fräscht nummer i brevlådan. Här kan du inspireras av de vackra bilderna och njuta av resultatet av de goda recepten. Bjud in både familj och vänner och låt dem imponeras av dina verk.

Hembakat fokuserar inte bara på bakverk, utan bjuder även in till en värld fylld av mat- och surdegsbröd, pajer och roliga mat-reportage. Känn dig alltid uppdaterad med det senaste inom bakning och låt dig hänföras av andras berättelser och arbete.

Din premie: 2 st Mon Amie muggar från Rörstrand

Två vackra Mon Amie-muggar från Rörstrand. Servisen Mon Amie är en Rörstrandsklassiker som relanserades 2008 med uppdaterade former. Bakom Mon Amie står den legendariska formgivaren Marianne Westman. Mugg har öra och rymmer 34 cl. Värde 398 kr.

ARCY

Läs dina favorittidningar digitalt. Som prenumerant på papperstidningen får du även tillgång till över 50 magasin i appen ARCY under hela 2021*. Du får obegränsad läsning av alla de senaste utgåvorna. Du får dessutom tillgång till ett stort arkiv av tidigare utgåvor. De digitala tidningarna kan du läsa online eller ladda ner för att läsa offline.

• Obegränsad digital läsning till mer än 50 av Sveriges största magasin.

• Du kan dela ditt konto på upp till fem enheter – låt hela familjen ta del av det fantastiska innehållet!

• Läs digitalt: smidigt och bättre för miljön.

*Gäller så länge du är tidningsprenumerant. Inloggninsuppgifter till ARCY får du i ett mejl inom 24 timmar efter lagd beställning.

Porto tillkommer med 69 kr

Hembakat + Mon Amie Muggar är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Hembakat + Mon Amie Muggar samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!