3 nr Hem & Antik – Nu 125 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

3 nr Hem & Antik – Nu 125 kr

hemantik-summer2021

3 nr Hem & Antik – Nu 125 kr

För dig som älskar klassiska hem – Just nu får du tre nummer av tidningen Hem & Antik för endast 125 kr – fraktfritt.

Tidningen Hem & Antik

Hem & Antik är inredningstidningen för dig som vill skapa ett elegant, klassiskt och personligt hem genom att blanda gammalt och nytt. Tidningen bjuder på vackra hem i olika antika stilar, inspirerande inredning och massor av köptips – i alla prisklasser! Hem & Antiks antikexperter besvarar läsarnas frågor om arvegods och loppisfynd. Dessutom får du kunskap om antikviteter – möbler, lampor, speglar, textilier och porslin – från barock till 1950-tal!

Hem & Antik i din smartphone/läsplatta

Nu får du även tillgång till Hem & Antik digitalt. Ladda hem appen ARCY till din smartphone eller surfplatta så får du tillgång till över 30 magasin och tidningar.

Hem & Antik Erbjudande

Börja prenumerar på Hem & Antik nu, så får du 3 nr av tidningen för endast 125 kr – ordinarie pris är 237 kr. Så du får med andra ord hela 40% rabatt.

Tidningen levereras fraktfritt.

3 nr Hem & Antik – Nu 125 kr är postad i Böcker & Tidningar och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 3 nr Hem & Antik – Nu 125 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!