Provläs M-Magasin Digitalt i 30 dagar - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Provläs M-Magasin Digitalt i 30 dagar

provlas-m-magasin-digitalt...

Provläs M-Magasin Digitalt i 30 dagar

Tidningen M-magasin i appen ARCY. Läs succétidning för dig som är över 50 digitalt! Testa nu – du betalar endast 19 kr första månaden.

Läs tidningen M-magasin i appen ARCY

M-Magasin är Amelia Adamos succétidning för den mogna och moderna kvinnan som vill bli upplyst, uppdaterad och upplyft. Här coachas du genom dina livsfrågor eller få svar på lättsammare frågor som rör hälsa och skönhet! I tidningen M-magasin finner du mycket läsning som behandlar din generations frågor. Hur skall du bäst ta hand om kroppen, själen, familjen eller pengarna? Du hittar även svar på frågor om mode, resor och mat för bästa möjliga njutning i vardagen! Under fliken “Amelia Möter” träffar M-magasins grundare Amelia Adamo kända och intressanta personer.

En tidning med allt för dig som vill leva livet länge. Du får obegränsad tillgång till nya och gamla utgåvor av M-magasin i appen ARCY!

Mer om M-magasin

I pappersformat har M-magasin har funnits ute på marknaden sedan 2006. Tidningen ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB och har 17 utgåvor per år. De flesta läsarna är kvinnor mellan 55 – 80 år.

Erbjudande från ARCY

Just nu kan du testa att läsa tidningen M-magasin digitalt i appen ARCY. Första månaden betalar du endast 19 kr – därefter betalar du ordinarie pris 49 kr/år.

Provläs M-Magasin Digitalt i 30 dagar är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Provläs M-Magasin Digitalt i 30 dagar samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!