I Form + Nordic Smoothiemixer - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

I Form + Nordic Smoothiemixer

tidingen-i-form-smoothieblender

I Form + Nordic Smoothiemixer

Just nu får du fyra nummer av I FORM samt en Nordic smoothie mixer för endast 149 kr + porto.

Tidningen I Form

I FORM – Skandinaviens största kvinnomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och nå dina personliga mål.

I FORM skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning.

I varje nummer av I Form får du…

• Inspiration till en sund livsstil på ett överskådligt och motiverande sätt
• Guider till hur du kan komma i form (igen) på rekordtid
• Inspiration till enkla och goda rätter i en stressig vardag
• Tips och tricks för hur du skapar bättre balans i vardagen och hittar ett lugn

Din premie: Nordic Smoothiemixer

Testa en prenumeration på I Form i dag och få en smart Smoothie-blender värd 399 kr som premie..

Nu kan du göra goda och nyttiga smoothies som du kan ta med dig när du är på språng.

Med den här smoothiemixern är det enkelt att förvandla frukt och grönsaker till goda, nyttiga drycker som passar till både frukost, mellanmål och dessert.

Mixern är väldigt praktisk, då den blandar direkt i bägaren som du sedan kan ta med dig.

Egenskaper hos Nordic Smoothiemixer:

• Mixar enkelt grönsaker och frukt.
• Krossar isbitar och frysta bär.
• Bägaren rymmer 400 ml och har medföljande lock.
• Enkel att rengöra – de flesta delarna tål maskindisk.
• Kan laddas upp, så den kräver inte ström varje gång.
• USB-kabel för uppladdning följer med.

I FORM har samlat 13 av sina favoritrecept i en digital receptsamling som du får tillgång till när du beställer mixern.

Porto tillkommer med 49,50 kronor

I Form + Nordic Smoothiemixer är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du I Form + Nordic Smoothiemixer samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!