4 nr Hembakat – Nu endast 159 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

4 nr Hembakat – Nu endast 159 kr

hembakat-4nr-159kr

4 nr Hembakat – Nu endast 159 kr

Tidningen Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka… Nu får du fyra nummer för nästan halva priset. Du betalar endast 159 kr inklusive frakt.

Tidningen Hembakat

Hembakat är baktidningen som fullständigt exploderat i popularitet sedan den först utgåvan släpptes på marknaden 2012. Precis när du hunnit testa på alla fantastiska recept landar ett nytt fräscht nummer i brevlådan. Här kan du inspireras av de vackra bilderna och njuta av resultatet av de goda recepten. Bjud in både familj och vänner och låt dem imponeras av dina verk.

Tidningen fokuserar inte bara på bakverk, utan bjuder även in till en värld fylld av mat- och surdegsbröd, pajer och roliga mat-reportage. Känn dig alltid uppdaterad med det senaste inom bakning och låt dig hänföras av andras berättelser och arbete.

Tidningen Hembakat fokuserar på bakglädjen. Här finner du recepten som alla bakintresserade lyckas med. Härligt goda bakverk mixas med intressanta reportage. Här kan du läsa om människor som brinner för bakning och gärna delar med sig av sina favoritrecept. Hembakat ger dig även tips på roliga bakprylar, aktuella notiser och massor av utlottningar.

Mer om Hembakat.

Hembakat har funnits ute på marknaden sedan 2009. Tidningen ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB och har nio utgåvor per år. De flesta läsarna är kvinnor mellan 20 – 60 år.

Erbjudandet

Just nu kan du prova tidningen för nästan halva priset. Fyra nummer kostar normalt 296 kr – du betalar endast 159 kr – fraktfritt.

ARCY

Läs några av Sveriges mest älskade magasin – hur du vill, när du vill och var du vill!

Som prenumerant på papperstidningen får du även tillgång till över 50 magasin i appen ARCY under hela 2021*. Här finns något för hela familjen att njuta och lära sig av. Du får obegränsad digital läsning av alla de senaste utgåvorna och dessutom tillgång till ett arkiv med tidigare utgivna utgåvor. Du väljer själv om du vill läsa magasinen online eller ladda ner dem för att läsa offline.

Obegränsad digital läsning till mer än 50 av Sveriges största magasin.

Du kan dela ditt konto på upp till fem enheter – låt hela familjen ta del av det fantastiska innehållet!

Läs digitalt: smidigt och bättre för miljön.

*Gäller så länge du är tidningsprenumerant. Inloggningsuppgifter till ARCY får du i ett mejl inom 24 timmar efter lagd beställning.

4 nr Hembakat – Nu endast 159 kr är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 4 nr Hembakat – Nu endast 159 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!