1 nr Styleby – Nu endast 39 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

1 nr Styleby – Nu endast 39 kr

1nr-styleby-39kr

1 nr Styleby – Nu endast 39 kr

Nu får du köpa ett nummer av tidningen Styleby för endast 39 kr – fraktfritt… Det är 61% i rabatt.

STYLEBY

Med Elin Kling i spetsen är STYLEBY en exklusiv modebibel och det självklara valet för den stilsäkra kvinnan som alltid vill ha det bästa urvalet från svenska så väl som internationella designers. STYLEBY är för dig som redan har koll på vad som händer inom modevärlden! Tidningen vill nå dig som läsare på en djupare nivå och riktar sig till dig som redan anser dig vara en expert.

STYLEBY erbjudande

Prenumerera nu! Du får 61% rabatt på första numret. Du betalar endast 39 kr – fraktfritt. Som prenumerant på papperstidningen får du dessutom tillgång till över 30 magasin i appen ARCY under hela 2021*.

Efter ditt introduktionserbjudande får du STYLEBY i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 99 kr per nummer.

ARCY

Läs dina favorittidningar digitalt. Med ARCY får du tillgång till fler än 30 av Sveriges största magasin. Du får obegränsad läsning av alla de senaste utgåvorna. Du får dessutom tillgång till ett stort arkiv av tidigare utgåvor. De digitala tidningarna kan du läsa online eller ladda ner för att läsa offline.

* Tillgången till ARCY gäller så länge som du är tidningsprenumerant.

1 nr Styleby – Nu endast 39 kr är postad i Böcker & Tidningar och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 1 nr Styleby – Nu endast 39 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!