Fibio mobilabonnemang – 50% rabatt - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Fibio mobilabonnemang – 50% rabatt

fibio-mobilabonnemang

Fibio mobilabonnemang – 50% rabatt

Fibio erbjuder mobilabonnemang med prisgaranti. Just nu kan du testa Fibio för halva priset – helt utan bindningstid.

Fibios mobilabonnemang

Fibio använder sig av Telenors nät och i varje abonnemang ingår fria samtal, sms och mms inom eu. Just nu får du dessutom ViaPlay kostnadsfritt i två månader. Ingen bindningstid.

Abonnemanget finns med följande surfmängder.

5 GB – 75 kr/mån i fem månader, därefter 149 kr/mån.
20 GB – 125 kr/mån i fem månader, därefter 249 kr/mån.
40 GB – 149 kr/mån i fem månader, därefter 299 kr/mån.
100 GB – 199 kr/mån i fem månader, därefter 299 kr/mån.
Unlimited – 285 kr/mån i fem månader, därefter 569 kr/mån.

Om Fibio

Fibio är den enkla mobiloperatören som fokuserar på enkelhet, prisvärdhet, flexibla tjänster och personlig kundservice.

Fibio har satt som mål att vara den mest prisvärda mobiloperatören i Sverige – de har därför tagit fram en 100% nöjd kund-garanti till sina kunder. Den innefattar bland annat följande…

PRISGARANTI
Fibio matchar priset om du hitta en likvärdig tjänst till bättre pris.

SNABB SERVICE
Får du inte hjälp i tid så får du 3GB mobilsurf.

FRIA BYTEN
Byt abonnemang kostnadsfritt när du vill.

PAUSA
En gång per år – under max 6 månader – har du möjlighet att pausa ditt abonnemang.

Fibio mobilabonnemang – 50% rabatt är postad i Mobiltelefoni & Bredband och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Fibio mobilabonnemang – 50% rabatt samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!