Släkthistoria + Badrumsvåg - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Släkthistoria + Badrumsvåg

slakthistoria-badrumsvag

Släkthistoria + Badrumsvåg

Släktforska enklare och roligare. Nu kan du testa tidningen Släkthistoria till kanonpris. Du får två nummer och en badrumsvåg med kroppsanalys för endast 149 kr – inklusive frakt.

Tidningen Släkthistoria

Släkthistoria är en tidning för alla de tusentals svenskar som släktforskar – eller som drömmer om att börja kartlägga sina rötter. Här finns artiklarna om hur man letar i arkiv, på nätet, via databaser – och hemma i byrålådor och fotoalbum. Här kan du inspireras av hur andra gjort. Läs om spännande personöden i Sverige och i andra länder, om bondesamhällets vardag och fest, om emigrationen och inflyttningen till städerna. Släkthistoria sammanställer experternas bästa tips och ger svar på alla dina frågor.

Premie: Badrumsvåg med kroppsanalys

Testa två nummer av släkthistoria och en badrumsvåg värd 699 kr premie.

Den här badrumsvågen mäter vikt, muskelmassa och fettprocent. I den tillhörande appen kan du hålla koll på din viktutveckling.

Badrumsvågen har en diskret och stilren design så att du kan ha den framme i badrummet. Alla data överförs trådlöst via Bluetooth till den tillhörande appen, och man kan registrera upp till åtta olika användare som alla kan följa sin utveckling.

• Kroppsanalys av vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska
• Beräkning av BMI
• Överblick av resultaten direkt på din smartphone
• Storlek: 280 x 280 x 6 mm.

Porto ingår

Släkthistoria + Badrumsvåg är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Släkthistoria + Badrumsvåg samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!