HelloFresh – Spara upp till 925 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

HelloFresh – Spara upp till 925 kr

hellofresh-spara-upp-till-925kr

HelloFresh – Spara upp till 925 kr

HelloFresh erbjuder en flexibel matkasse med fyra olika inriktningar – Här kan du blanda svenska klassiker med internationella godbitar. Nya kunder får upp till 925 kr rabatt på sina 4 första kassar.

HelloFresh Matkassar

Hos HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill och byta recept när du känner för det. Varje vecka kan du välja mellan 15 nya recept och blanda godbitar från världens kök med Svenska klassiker.

Hello Fresh levererar tre till fem måltider i veckan. Dessa kan anpassas för två eller fyra personer. Du väljer vilka recept du vill ha och skräddarsyr din kasse så att den passar dig.

Du väljer vad du vill laga

KLASSISK
Blanda HelloFresh versioner av klassiska svenska rätter med spännande recept från hela världen. Kombinera kött och fisk med vegetariska måltider och sätt ihop din egen varierade veckomeny – precis som du vill ha den.

VEGETARISK
HelloFreshs vegetariska kasse är fullproppad med färska grönsaker och naturliga proteiner från växtrikets gröna åkrar. Passar både nya och erfarna vegetarianer som är sugna på att vidga sina kulinariska vyer.

FAMILJEVÄNLIG
Få enkla och snabblagade recept som gör middagen till en barnlek – för hela familjen. Klassiska rätter med en barnvänlig touch utan starka kryddor lagade på färska, naturliga ingredienser.

SNABB OCH ENKEL
God mat behöver inte vara komplicerad. Med HelloFreshs snabbkasse lagar du delikata middagar av hög kvalitet på bara 15-30 minuter. Enkla och snabba recept som passar när du har lite mindre tid.

Erbjudande till nya kunder

Spara upp till 925 kr på dina fyra första kassar! 30% rabatt på de 2 första matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse.

Klicka på “Gå till erbjudandet”-knappen nedan så läggs din rabattkod till per automatik.

Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

HelloFresh – Spara upp till 925 kr är postad i Mat & Dryck och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du HelloFresh – Spara upp till 925 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!