Mid-season sale – Sneakersnstuff - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Mid-season sale – Sneakersnstuff

sms-midseason2020

Mid-season sale – Sneakersnstuff

Mid Season Sale hos Sneakersnstuff! Fynda sneakers – HĂ€r hittar du mĂ€ngder av snygga skor som slumpas bort med upp till 70% rabatt.

Sneakersnstuff Àr ett Svenskt företag som i första hand sÀljer sneakers, skor och street mode och accessoarer. MÄlgruppen Àr bÄde killar och tjejer. Utöver deras nÀtbutik har de fysiska butiker i bland annat Berlin, London, Paris, New York och Los Angeles. Sneakersnstuff startade sin verksamhet redan 1999 och sÀljer i dag varor till över 70 olika lÀnder.

Sneakersnstuff tillhör en vÀldigt liten skara butiker i vÀrlden som har fÄtt Àran att samarbeta sÄ pass nÀra med flera av de största skotillverkarna. Samarbeten som Àven kallas för collaborations har hjÀlpt bÄde varumÀrken och Sneakersnstuff. Sneakersnstuff har en historik av ett antal mycket lyckade designuppdrag för mÀrken som adidas, Puma, Reebok, Vans, Asics, New Balance och Converse.

Hos Sneakersnstuff hittar du ett snygga skor och köÀder frĂ„n en rad vĂ€lkĂ€nda varumĂ€rken. 6397, Adidas, Aries, ASICS, Carhartt, Champion, Chinatown Market, Clarks Originals, Converse, Diadora, Freshjive, Jordan Brand, Kappa Kalcio, Karhu, Levi’s, Mizuno, New balance, Nike, Pleasures, Puma, Reebook, Snap Goes My Cap, Stussy, The North Face, Timerland, Under Armour och Vans Ă€r nĂ„gra exempel.

Mid-season sale – Sneakersnstuff är postad i KlĂ€der & Mode och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Mid-season sale – Sneakersnstuff samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!