Testa Illustrerad Vetenskap Digital - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa Illustrerad Vetenskap Digital

illustrerad-vetenskap-30-dagar-0-kronor

Testa Illustrerad Vetenskap Digital

Nu kan du testa den digitala versionen av Illustrerad Vetenskap helt gratis i 30 dagar – utan bindningstid.

Illustrerad Vetenskap Digital

• Obegränsad digital tillgång till illvid.se inklusive hela arkivet med över 3 000 artiklar
• Ny app med upplästa artiklar, dagliga nyheter och uppdateringar
• Digital utgåva av de senaste 12 numren av Illustrerad Vetenskap
• Artiklarna görs levande med videor, animationer och interaktiva bilder
• Allt innehåll är optimerat för mobilen, surfplattan och datorn
• Du kan säga upp din prenumeration när som helst

Nordens största vetenskapliga webbplats för dig som är ordentligt nyfiken. Som prenumerant har du full tillgång till ALLA artiklar i vårt enorma arkiv och massor av digitalt extramaterial.

Välarbetat och exklusivt innehåll. Fördjupa dig i spännande artiklar av högsta kvalitet, låt dig överraskas av ny kunskap och njut av de fina, digitala illustrationerna på illvet.se.

NY app – läs, lyssna och se videor när du vill. Som prenumerant får du dagliga uppdateringar om banbrytande framsteg inom vetenskapen, anpassade till dina mobila enheter. Du får alltid ett relevant och faktagranskat innehåll.

Ett gratiserbjudande från Illustrerad Vetenskap Digital

Nu har du möjlighet att testa den digitala versionen av Illustrerad Vetenskap gratis under hela 30 dagar. Du får dessutom en digitalt tillgänglig stjärnguide – så att du vet var och när du ska titta.

Börja din gratis provperiod nu – prenumerationen är helt utan bindningstid!

Testa Illustrerad Vetenskap Digital är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa Illustrerad Vetenskap Digital samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!