Allt om Trädgård + Sekatör & spade - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Allt om Trädgård + Sekatör & spade

allt-om-tradgard-sekator-plantspade-handskar

Allt om Trädgård + Sekatör & spade

Nu får du sex nummer av tidningen Allt om Trädgård, en sekatör, en planteringsspade och ett par trädgårdshandskar för endast 159 kr + porto.

Tidningen Allt om Trädgård

Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Tidningen inspirerar och ger handfasta råd. Deras vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som tidningen hjälper till att förverkliga! Allt om Trädgård har de vassaste experterna och de bästa idéerna, de nyaste växterna och prylarna som gör det gröna livet snyggare i trädgård, på altan och balkong.

Allt om Trädgård är den största tidningen i Norden för den som vill lära sig allt om grönska och trädgårdar.

Dina premier: Sekatör, planteringsspade och trädgårdshandskar

SEKATÖR
Enkel, elegant och välbalanserad. En sekatör för alla grundläggande beskärningsuppgifter i trädgården. Det robusta handtaget ger ett bekvämt och stadigt grepp med god kontroll. Oavsett om du beskär buskar, fruktträd eller döda rosor så kommer inte denna SingleStep™-sekatören att göra dig besviken. Värde 159 kr.

PLANTERINGSSPADE
Planteringsspade från Fiskars i smal modell. Formgiven för för plantering av blomsterlök och andra mindre planteringsjobb. Värde 50 kr.

GARDENGIRL TRÄDGÅRDSHANDSKE
En mycket bekväm handske med bra fingertoppkänsla lämplig för ogräsrensning. Doppad i nitril, gör den extra slitstark och vattenavvisande. Värde 49 kr.

Allt om Trädgård i din smartphone/läsplatta

Nu får du även tillgång till Allt om Trädgård digitalt. Ladda hem appen Wype till din smartphone eller surfplatta och logga in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Mycket enklare än så kan det knappast bli!

Mer om Allt om Trädgård

Allt om Trädgård har funnits ute på marknaden sedan 1993. Tidningen ges ut i 18 utgåvor per år av Bonnier Magazines & Brands AB. De flesta läsarna är kvinnor mellan 35 – 80 år.

Porto tillkommer med 59 kr

Allt om Trädgård + Sekatör & spade är postad i Böcker & Tidningar, Hus & Hem och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Allt om Trädgård + Sekatör & spade samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!