Digital FOTO + Inspektionskamera - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Digital FOTO + Inspektionskamera

digitalfoto-inspektionskamera

Digital FOTO + Inspektionskamera

Nu får du två nummer av Nordens största fototidning – Digital Foto – samt en praktisk inspektionskamera för endast 99 kr.

Tidningen Digital Foto

Digital Foto är en av nordens största tidningar inom digital fotografering och video. Digital Foto hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av kameran och tillhörande utrustning samt testar och recenserar alla nya produkter.

Bonniers tidning Digital FOTO är fylld av inspiration för entusiastiska hobbyfotografer.

Du får bland annat:

• Intervjuer med de bästa fotograferna.
• Artiklar som guidar dig i hur man tar fantastiska bilder.
• Kurser i bildbehandling.
• Frågelåda.

…och mycket, mycket mer. Förutom själva tidningen erbjuder Digital FOTO sina läsare en hel värld av onlinekurser, videor, testbilder, e-böcker och mycket annat, så att du kan vara helt säker på att få ut det bästa av din hobby.

Premie: Inspektionskamera

Prova en prenumeration av tidningen Digital Foto nu och få en praktisk inspektionskamera värd 599 kr som premie.

Med denna inspektionskamera kan du bland annat kolla om du har ett getingbo under takpannorna, om det saknas en mutter i motorrummet eller vad som kan ha orsakat stoppet i avloppet. Anslut kameran till din mobil, dator eller surfplatta och få knivskarpa bilder direkt på skärmen.

Inspektionskameran har ett kamerahuvud på endast 8 mm så du kan komma åt de flesta ställen. Och då kamerans kabel är 3,5 meter lång kan du nå in alla skrymslen och vrår.

Kameran är försedd med en justerbar LED-lampa så du kan undersöka mörka utrymmen där det annars är omöjligt att komma åt med en vanlig ficklampa. Att kameran dessutom är vattentät gör inte saken sämre. Den långa kabeln kan dessutom böjas och vridas, så du kan undersöka avlopp och se runt hörn.

Detaljer om inspektionskameran:

• Litet kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan få in det överallt.
• Vattentät kamera, så att du kan använda den till att undersöka avlopp och vattenlås.
• Justerbar LED-lampa i kamerahuvudet.
• 3,5 meter flexibel kabel som är lätt att böja i alla riktningar.
• Medföljande magnet och krok som du kan montera och plocka upp tappade föremål med från exempelvis avlopp.
• Ansluts via wi-fi till mobil eller surfplatta, samt med usb-sticka till dator.

Porto tillkommer med 49 kr

Digital FOTO + Inspektionskamera är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Digital FOTO + Inspektionskamera samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!