I Form + Bakset med 4 delar - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

I Form + Bakset med 4 delar

i-form-bakset

I Form + Bakset med 4 delar

Just nu får du fyra nummer av I FORM samt ett bakset med fyra delar för endast 149 kr.

Tidningen I Form

I FORM – Skandinaviens största kvinnomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och nå dina personliga mål.

I FORM skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning.

Din premie: Nordic bakset i fyra delar + digitalt recepthäfte

Testa en prenumeration på I Form i dag och ett bakset från Nordic som premie. Värde 700 kr.

Ett set med allt du behöver för att baka dina nyttiga favoriter.

BAKMATTA
Knåda, forma eller rulla ut din deg på bakmattan och slipp göra rent ditt bord. Bakmattan kan också användas i ugnen, så du sparar in på bakplåtspapper. Bakmattan är 40 x 30 cm och tillverkad av patinumsilikon. Tål ugn upp till 250 grader.

KAVEL
Kavla din deg enkelt. Använd en av de tre avståndsringarna och få en jämn och exakt tjocklek på din deg. Kaveln är 33 cm lång och 3,5 cm i diameter.

MUFFINSFORM
Baka 12 nyttiga muffins – formen håller smeten på plats och ger snygga, jämna muffins. Formen är tillverkad av platinumsilikon och tål upp till 230 grader.

DEGSKRAPA
Skrapa enkelt ur all deg ur din bunke eller använd skrapa för att dela din deg. Skrapan är 11 x 8 cm stor.

Hela setet tål diskmaskin, så det är enkelt att rengöra och du kan använda det igen och igen.

Porto tillkommer med 49,50 kronor

I Form + Bakset med 4 delar är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du I Form + Bakset med 4 delar samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!