Digital Foto + Fotobelysning - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Digital Foto + Fotobelysning

digital-foto-fotobelysning

Digital Foto + Fotobelysning

Nu får du två nummer av Nordens största fototidning – Digital Foto – samt ett fotokit med belysning för endast 99 kr.

Tidningen Digital Foto

Digital Foto är en av nordens största tidningar inom digital fotografering och video. Digital Foto hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av kameran och tillhörande utrustning samt testar och recenserar alla nya produkter.

Bonniers tidning Digital FOTO är fylld av inspiration för entusiastiska hobbyfotografer.

Du får bland annat:

• Intervjuer med de bästa fotograferna.
• Artiklar som guidar dig i hur man tar fantastiska bilder.
• Kurser i bildbehandling.
• Frågelåda.

…och mycket, mycket mer. Förutom själva tidningen erbjuder Digital FOTO sina läsare en hel värld av onlinekurser, videor, testbilder, e-böcker och mycket annat, så att du kan vara helt säker på att få ut det bästa av din hobby.

Premie: Fotokit med belysning

Prova en prenumeration av tidningen Digital Foto nu och få ett kit med fotobelysning värt 599 kr som premie.

Förvandla ditt vardagsrum till en professionell fotostudio. Med ett fotobelysningsset kan du ljussätta dina motiv på ett enkelt, vackert och effektivt sätt.

I setet ingår en fotolampa samt ett stativ där du kan placera lampan eller kameran om du så vill. Det medföljer även en powerbank som driver lampan när du är utomhus. Powerbanken kan även användas för att ladda din telefon eller kamera.

Lampans ringformade design fördelar ljusmängden och ger ett jämnt och fint ljus som tar bort fula skuggor i bilderna – dessutom ger den effektfulla små ringformade speglingar i ögonen på dina porträtt.

Ringlampans ytterdiameter är 16 cm och belysningen består av totalt 48 små LED lampor. Det är möjligt att justera färgtemperaturen efter behov. Ljusstyrkan kan ställas in i tio nivåer.

Specifikationer

Invändig diameter: 11 cm
Ytterdiameter: 16 cm
LED lampor: 48 st.
Ljusstyrka: 10 nivåer
Färgtemperatur: 2900 till 5600 K
Vikt: 250 gram
Powerbank: 5000 mAh
Stativhöjd: 50-110 cm

Porto tillkommer med 49 kr

Digital Foto + Fotobelysning är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Digital Foto + Fotobelysning samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!