6 nr Privata Affärer + 2 st Ölglas - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

6 nr Privata Affärer + 2 st Ölglas

privata-affarer-placeringsguiden-olglas

6 nr Privata Affärer + 2 st Ölglas

Du får sex nummer av tidningen Privata Affärer, två nummer av Placeringsguiden samt två ölglas från Iittalas serie Essence för endast 199 kr.

Tidningen Privata Affärer

Med affärstidningen Privata Affärer håller du koll på finansvärldens tyngsta bolag och de senaste nyheterna som påverkar världens ekonomi.

Privata affärer erbjuder varje månad alla läsare analytiska reportage som ger större kunskap om bland annat börsmarknaden, bostaden, lån och pensionen. Tidningen Privata affärer grundades redan år 1978 och har sedan dess strävat efter att vara en värdefull och given informationskälla för läsaren med sina konkreta placeringsråd. Tidningen Privata affärer ger även information om boende, vardagsjuridik och skatter samt tipsar om kapitalvaror och annan lyxkonsumtion.

Testa Privata Affärer redan idag och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Premie 1: 2 st Iittala Essence ölglas

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Du får två stycken ölglas. Glasen tål maskindisk och rymmer 48 cl.

Premie 2: 2 nr av Placeringsguiden

Den eftertraktade Placeringsguiden får enbart våra prenumeranter. Det är vår specialtidning om aktier och fonder med djupa analyser och kloka köpråd från våra erkänt duktiga experter. Värde 198 kr.

Läs Privata Affärer i din smartphone/läsplatta

Nu får du även tillgång till tidningen Privata Affärer digitalt. Ladda hem appen Wype till din smartphone eller surfplatta och logga in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Mycket enklare än så kan det knappast bli!

Mer om Privata Affärer

Privata Affärerhar funnits ute på marknaden sedan 1978. Tidningen ges ut i 12 utgåvor per år av Bonnier Magazines & Brands AB. De flesta läsarna är mänr mellan 35 – 80 år.

Porto tillkommer med 79 kr

6 nr Privata Affärer + 2 st Ölglas är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 6 nr Privata Affärer + 2 st Ölglas samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!