Snabbt bredband på landet - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Snabbt bredband på landet

bigblu-snabbt-satellitbredband

Snabbt bredband på landet

Nu kan du får supersnabbt bredband till stugan på landet. Med en liten parabol och en set-top box kan du få upp till 50 Mbps via satellit.

BigBlu – Erbjuder supersnabbt bredband till dig som bor eller har stuga på landet

Med satellitbredband kan du få obegränsad surf i hela landet. De erbjuder en landsomfattande täckning som når dit andra inte når. Allt du behöver är en liten parabolantenn på utsidan av fastigheten och en set-top box inne.

Med satellitbredband kan du för närvarande få en uppkoppling på upp till 50 Mbps.

Bigblu erbjuder en riskfri anslutning som du har rätt att avsluta inom 14 dagar efter installationen. Lokala installatörer hjälper dig att komma igång.

Bigblu har låga inledande kostnader, Du betalar endast för aktivering och installation. Därefter betalar du från 219 kr per månad för uppkopplingen.

Snabbt bredband på landet är postad i Datorer & Tillbehör, Mobiltelefoni och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Snabbt bredband på landet samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!