Testa Flex 5X Gratis - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa Flex 5X Gratis

testa-flex-5x-gratis

Testa Flex 5X Gratis

Få muskler och leder som fungerar bättre… Flex5x tar vara på och ger flexibilitet till dina muskler och leder – Nu kan du testa gratis i 60 dagar.

Vitamail Flex5X

Ett naturligt kosttillskott som kan ge dig ökad flexibilitet och bidrar till att upprätthålla en normal funktion i muskler, leder och benstomme.

Flex5X innehåller fem viktiga råvaror. Bland annat kollagen typ 2 som är essentiellt för att våra leder ska fungera normalt. Näringsämnena är kombinerade med de naturliga vitaminerna boswellia serrata, gurkmeja och piperin.

Innehåll i Flex5X

Kollagen typ 2
Den viktigaste komponenten i brosk- och ledvätska – för upprätthållandet av sunda och smärtfria leder. ungefär 70 prcent av all ledvätska och brosk i lederna är kollagen.

Gurkmeja
Har använts i Indisk och Kinesisk naturmedicin i tusentals år.

Vitamin C
Vitaminet bidrar till en normal kollagenbildning som ha betydelse för broskets normala funktion.

Vitamin D
Bidrar till att upprätthålla en normal muskelfunktion.

Vitamin K2
Bidrar till en normal blodtillförsel och för att upprätthålla ett normalt skelett.

Flex5X Erbjudande

Flex5X är ett kosttillskott som innehåller näringsämnen för att dina muskler och leder ska fungera normalt. Just nu har du möjlighet att testa tillskottet gratis under 60 dagar. Det enda du behöver betala är 79 kr för portot.

Testa Flex 5X Gratis är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa Flex 5X Gratis samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!