Damernas Värld + Kit från Filorga - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Damernas Värld + Kit från Filorga

damernasvarld-filorgaprodukter

Damernas Värld + Kit från Filorga

Nu får du fem nummer av modemagasinet Damernas Värld samt fyra lyxiga skönhetsprodukter från Filorga för endast 199 kr.

Tidningen Damernas Värld

Damernas Värld har sedan mitten av 40-talet varit en trendsättare med full koll på mode och skönhet.

Damernas Värld ger dig tester av skönhets- och makeup-produkter, reportage om spännande människor, shoppingtips och mycket annat. Som modemagasin finns det få – om ens någon – tidning i Sverige som har haft större inflytande än Damernas Värld. Priset Guldknappen, som tidningen delar ut varje år till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign, är det finaste pris som finns i branschen.

Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning.

Dina premier: Fyra lyxiga produkter från Filorga

FILORGA OPTIM-EYES LASHES & BROWS
En vårdande duo-formula med stimulerande serum och vårdande hölje för fylligare ögonfransar och ögonbryn. Full-size 2 x 6,5 ml. Värde 595 kr.

FILORGA SLEEP & PEEL
Sammetslen nattcreme med fokus på trött hud och ojämnheter. En booster för cellförnyelse som föryngrar huden natt efter natt. Lystergivande med ett uppljusande växtextrakt som ger huden strålande lyster. En tub innehåller 15 ml. Värde 218 kr.

FILORGA MESO-MASK
En intensiv ansiktsmask som ger huden lyster och klarhet, jämnar ut rynkor och minskar trötthetstecken. Rik på kollagen och elastin för att återfukta och jämna ut dragen. En minitub innehåller 7 ml. Värde 78 kr.

FILORGA TIME-FILLER EYES
Creme med sammetslen textur för absolut korrigering av ögonområdet. Förpackningen innehåller 4 ml. Värde 154 kr.

Damernas Värld Digitalt

I din prenumeration ingår Damernas Värld i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen Wype i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Enklare kan det inte bli!

Mer om Damernas Värld

Tidningen Damernas Värld startades som tidigare nämts redan på 1940-talet. Tidningen ges ut av Bonnier Magazines & Brands och kommer i 14 utgåvor per år. Damernas Världs läsare består till den allra största delen av kvinnor mellan 30-80 år.

Porto tillkommer med 59 kr

Damernas Värld + Kit från Filorga är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Damernas Värld + Kit från Filorga samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!