Släkthistoria + Trådlös mobilladdare - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Släkthistoria + Trådlös mobilladdare

slakthistoria-tradlos-laddare-till-smartphone

Släkthistoria + Trådlös mobilladdare

Släktforska enklare och roligare. Nu kan du testa tidningen Släkthistoria till kanonpris. Du får två nummer och en trådlös laddare till din smartphone för endast 99,50 kr.

Släkthistoria

Släkthistoria är en tidning för all de tusentals svenskar som släktforskar – eller som drömmer om att börja kartlägga sina rötter. Här finns artiklarna om hur man letar i arkiv, på nätet, via databaser – och hemma i byrålådor och fotoalbum. Här kan du inspireras av hur andra gjort. Läs om spännande personöden i Sverige och i andra länder, om bondesamhällets vardag och fest, om emigrationen och inflyttningen till städerna. Släkthistoria sammanställer experternas bästa tips och ger svar på alla dina frågor.

Premie: Trådlös laddare till din smartphone

Spara tid och slipp sladdar och krångel med en smart trådlös laddare.

Det finns många fördelar med en trådlös mobilladare. Du kan bland annat…

• Enkelt ta telefonen när du ska använda den – du slipper koppla in och ur laddsladden.
• Slippa hitta olika sladdar eftersom laddaren funkar till olika telefonmodeller.
• Ladda två telefoner samtidigt så att familjens telefoner inte tar upp alla eluttag i bostaden.
• Spara tid i vardagen genom att få en mer effektiv uppladdning på upp till 9 watt så att du snabbare kan ge dig av.

Med den trådlösa laddaren slipper du leta efter den rätta sladden varje gång du ska ladda olika telefoner. Placera den trådlösa laddningsplattan på en passande plats i ditt hem och sätt den medföljande kontakten i vägguttaget. Sedan kan du enkelt ladda din telefon genom att bara lägga den på plattan.

Den trådlösa laddaren fungerar med telefoner som stöder Qi. Några exempel på sådana telefoner är
iPhone – 8/8Plus/X, Samsung Galaxy Notes – 5/8, Samsung Galaxy – 8/S8/S8+/S8 active, S7/S7 edge/S7 active och S6/S6 edge/S6 active samt S/S9+. Det fungerar också på LG G7 ThinQ, LG Nexus 5, Huawei Mate RS Porshe Design och Sony Xperia XZ22/Premium.

Porto tillkommer med 49,50 kr

Släkthistoria + Trådlös mobilladdare är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Släkthistoria + Trådlös mobilladdare samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!