Världens Historia + Blodtrycksmätare - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Världens Historia + Blodtrycksmätare

varldens-historia-digital-blodtrycksmatare

Världens Historia + Blodtrycksmätare

Nu får du tre nummer av Världens Historia samt en digital blodtrycksmätare för endast 99 kr + porto.

Tidningen Världens Historia

Världens Historia tar dig till världshistoriens stora och små händelser! Välj en prenumeration på Världens Historia för att lära dig allt om ländernas förflutna som kommer ge dig ett nytt perspektiv på nutiden! Världens Historia ges ut av förlaget Bonnier Publications som även ligger bakom den välkända tidningen Illustrerad Vetenskap. Världens Historia bjuder på intressant fakta om krigen som har kommit att skaka vår värld, men även fantastiska historier om ingenjörer som ligger bakom revolutionerande uppfinningar. Du skaffar dig en imponerande kunskap om historia genom att läsa tidningen Världens Historia!

Premie: Digital blodtrycksmätare

Högt blodtryck ökar risken för blodproppar, hjärnblödningar och många andra sjukdomar. Nu kan du själv mäta ditt blodtryck med den här elektroniska och digitala blodtrycksmätaren.

• Lättanvänd
• Ger exakta mätningar och uppfyller alla gällande standarder.
• Visar ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna.
• Fungerar för två användare, som båda kan följa sin historik
• Drivs med 4 st. AA-batterier (medföljer inte)

Högt blodtryck är en folksjukdom som många är drabbade av utan att veta om det. Med en egen blodtrycksmätare kan du kontinuerligt hålla koll på din och familjens hälsa och hinna reagera i tid.

• Ett högt blodtrycks märks inte – det måste mätas
• Du får mer exakta mätningar i lugn och ro därhemma
• Du kan mäta så ofta du vill och hålla koll på blodtrycket över tid

Sunt blodtryck En extra guide till dig:

Testa tidningen Världens Historia nu och få ett unik guide på köpet.

Ju tidigare du upptäcker att du har ett förhöjt blodtryck, desto bättre. Då kan du nämligen göra något åt det. Du kan också förebygga att blodtrycket blir för högt.

Vi ger dig:

• Få en komplett guide till ett hälsosamt blodtryck
• 8 blodtrycksvänliga recept
• Hemmaträning som sänker blodtrycket

Världens Historia Erbjudande

Provar du Världens Historia nu får du:

• 3 nummer av Världens Historia – direkt i brevlådan
• Obegränsad tillgång till Världens Historias enorma artikelarkiv via appen eller webbplatsen
• Upplev historien i film, ljud och interaktiva illustrationer
• En digital blodtrycksmätare
• Sunt blodtryck – en extra guide till dig

Porto tillkommer med 39,50 kr

Världens Historia + Blodtrycksmätare är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Världens Historia + Blodtrycksmätare samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!