Topphälsa + Linne med hörlurar - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Topphälsa + Linne med hörlurar

topphalsa-traningskit

Topphälsa + Linne med hörlurar

Just nu får du fem nummer av tidningen ToppHälsa samt ett tränings-kit innehållande ett linne, in-ear hörlurar och ett löparbälte för endast 199 kr.

Tidningen Topphälsa

ToppHälsa är den nya innehållsrika tidningen för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning.

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Tidningen ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Topphälsa hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag.

Prenumerera på ToppHälsa nu så får du ett ett tränings-kit värt 626 kr som som premie.

Premie: Linne från WellBbyP

Ett fint rosa brottarlinne från WellBbyP – ett varumärke som kännetecknas av härliga färger, snygg och skön passform. Linnet finns i storlekarna S, M, L och XL.

Premie: Löparbälte

Ett mjukt och stretchigt bälte som är perfekt vid löpning och träning. Löparbältet har en stor låsbar ficka med dragkedja för värdeföremål samt två mindre fickor utan dragkedja med plats för exempelvis mobiltelefon. Bältet finns i tre olika storlekar och är tillverkat av polyester microfiber.

Premie: In-ear hörlurar

Svarta och rosa in-ear hörlurar som passar alla enheter med vanligt hörlursuttag som exempelvis Android och iPhone (ej 7). Hörlurarna har platta kablar för trasselfri hantering och en svarsknapp på sladden. Levereras med tre rosa proppar i olika storlekar.

Läs Topphälsa Digitalt

I din prenumeration ingår Topphälsa i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen Wype i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Enklare kan det inte bli!

Porto tillkommer med 59 kr

Topphälsa + Linne med hörlurar är postad i Böcker & Tidningar, Sport & Träning och taggad med , , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Topphälsa + Linne med hörlurar samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!